1/28/2012

DID TOMORROW BELONGS TO HUMANITY


Tomorrow belongs to me

Ima trenutaka kod još uvek verujem da budućnost pripada meni. Ali kakva je to budućnost kad sam potrošila polovinu svoje zemaljske egzistencije na zemlji ne postigavši ništa što bi bilo za pohvalu. Posipanje popelom nije moja zanimacija a ni kajanje a ni samosažaljenje. Ako sebe strpam u kategoriju Rute ili Sare onda mi je verovatnoća da tomorrrow belongs to me realizujem; ali čisto sumnjam da je Sara živela baš tako dugo i da je uspela da u devedestoj godini rodi Isaka. Ali dešava se jel, takve greške se dogadjaju , možda neka uvrnuta genetika.  Ali bilo je tu još dostignuća ako malo prelistate S.Z.u povesti čovečanstva, prosto neverovatno šta je izabrani narod podneo sasve Holokoaustom.Čemu i onda sad  tolike patnje na ovom svetu; ko uopšte veruje suzama ljudskim kao i glupavo pitanje :“Zašto je Hrist umro na krstu, ako je bio sin Boga.“? To je bio politički interes Pontija Pilata i Kavafe da održe mir u vreme Pashe te je siroti Isus stradao umesto BARABE..Što se danas dešava danas svakom od nas, slučajno jer je ovaj svet sirov i kao što Koen peva da su siromašniji još siromašniji a bogati još bogatiji i da ništa na ovom svetu nemože da uspostavi ravnotežu pa da ama baš svima bude potaman, baš kao u nekoj UTOPIJI.

To je kao u onoj priči kad nemačka podmornica potapa britanski putnički brod ; nekog čudnog naziva Lakonija; zvuči utopistički jel da. Kad se komandant te iste podmornice približi uvidja da su žrtve njegove lovine žene i deca. Nema šta ali postupio je viteški ,pokušao je da ih spase, poslao poziv u pomoć Britancima a oni su sve sjebali tako što su poslali Amere. Oni su po sirotim utopljenicima raspalili  BOMBAMA, kao i svi tipski Ameri..koji umišljaju da su spasili Europu od Nemaca. Pri čemu je nas sa sve Jevrejima poginulo oko 30 miliona a njih oko 40.ooo..Ali objasni ti to njima jer su nakon WWII postali svetska sila a nakon čega je došlo do sinking G.B. Ruje su nagrbosile ko niko ali majčica Rusija je velika zahvaljujući Mariji Tereziji, koja ironija Nemačkoj Carici; a tek Poljaci..Cela zbrka jer je jedan malecki čovek odlučio da pokori ostatak sveta..

U suštini Berlin nikad i nije pao..Nemci su moćna nacija, jel da..

Ono što je umobolno u toj celoj situaciji jesu logori, osmišljeni kao masivne tvornice smrti..Stravično..Roditelji su me odveli prvi put u petoj godini života da to vidim u Birkenau, Aušvic. Ta teorija o rasnim razlikama, o Arijevcima kao uzvišenoj kasti koja jedino zaslužuje da opstane na kuglu zemlajskoj. A Arijevci su Nemci..Osudjeni na smrt su:Jevreji, Cigani, Sloveni..Neverovatno je kako su to samo sjajno organizovali..do detalja..bolesno..sick mind....Ali Mengele je nastavio da radi svoj posao nakon pada IV RAJHA..?



Medjutim ono što mene ždere je da će teorija o rasnoj segergaciji uspostaviti u jednom izvesnom smislu i da na tome uveliko rade genetičari u svojim radionicama, eksperimentišući potajno. Činjenica da mi Zbilja ne znamo šta se dogadja u svim tim laboratorijama a da su 2/3 sveta pretvorene u leglo bolesti, siromaštva, propadanja; gubljenje humanuma. Stoga suze nebeske neće nikog dotaći kao ni suze ljudske..jer je čovek sebično biće..a da toga i nije svestan..Suština je da se ljudi radjaju različiti sa manjim ili većim IQ; a da većinja nema šanse da se iščupa iz situacije I put spell on you..Modernom dr.Mengeleu nije potreba jedan Birkenau da bi pravio eksperimente on ima na raspolaganju Afriku, Aziju, sirotinju vascelog sveta............

Da li Tomorrow belong to HUMANITY..? SUMNJAM..
KLONOVI I SIMULAKRUMI ĆE VEROVATNO POSTATI NAŠA STVARNOST..KAO ŠTO JE TO DANAS INTEARAKTIVNA TV..


Нема коментара: